عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند

سازمان ملل: حمله اسرائیل به مراکز درمانی غزه جنایت جنگی است

سازمان ملل: حمله اسرائیل به مراکز درمانی غزه جنایت جنگی است سازمان ملل حملات اسرائیل به مراکز درمانی و کادر پزشکی در نوار غزه را نقض قوانین بین‌المللی حقوق بشر دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 12
کد خبر: ۲۵۹۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، این گزارش که توسط کمیسیون مستقل بین المللی تحقیق در مورد اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی و اسرائیل ارائه شده است، همچنین رفتار اسرائیل با زندانیان را محکوم کرده و به مواردی از سوء استفاده، شکنجه، تجاوز جنسی و بازداشت خودسرانه توسط نیرو‌های صهیونیستی اشاره کرده است.

 

در این گزارش به نقل از سازمان جهانی بهداشت آمده است که اسرائیل بین ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۳۰ ژوئیه ۲۰۲۴ در "۴۹۸ حمله به مراکز درمانی در نوار غزه شرکت داشته" که این حملات منجر به ۷۴۷ کشته، ۹۶۹ مجروح و آسیب به ۱۱۰ مرکز شده است.

 

این گزارش اعلام می‌کند که طبق ادعای رژیم صهیونیستی، حماس از مراکز درمانی به عنوان پوشش استفاده می‌کند، اما رژیم اسرائیل مدرکی برای اثبات ادعای خود ارائه نکرده است.

 

پس از مصاحبه با کادر ارشد پزشکی در بیمارستان ها، این کمیسیون در گزارش خود نوشت که مصاحبه شوندگان «هر گونه فعالیت نظامی را انکار کرده و تأکید کردند که تنها نقش بیمارستان‌ها معالجه بیماران بوده است.»

 

ناوی پیلای، رئیس این کمیسیون در بیانیه‌ای از اسرائیل درخواست کرد که حملات به تأسیسات سلامتی در غزه را متوقف کند و گفت: «اسرائیل با هدف قرار دادن مراکز بهداشتی و درمانی، حق سلامت را با اثرات مخرب بلندمدت قابل توجهی بر جمعیت غیرنظامی غزه هدف قرار داده است.»

 

 وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که از هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه سال گذشته) بیش از ۹۹۰ نفر از کادر پزشکی و درمانی در حملات اسرائیل به غزه شهید شدند.

 

وزیر بهداشت این کشور اعلام کرد که این تعداد از آغاز جنگ علیه غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون (۱۵ مهرماه) بوده و در جریان آن کادر پزشکی و درمانی از جمله شمار زیادی پزشک و پرستار و نیرو‌های امدادی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

 

رژیم اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده اند.

 

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان غزه ادامه می‌دهد.

 

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از ۱۲ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار